Untitled photo

Δεν θα θέλατε να περιστοιχίζεστε από φωτογραφίες των ανθρώπων που αγαπάτε όταν μπαίνετε στο σπίτι σας; Οι επαγγελματικές εκτυπώσεις τοίχου (wall art) είναι μια υπέροχη οπτική υπενθύμιση των σημαντικότερων ανθρώπων και των πιο ιδιαίτερων στιγμών της ζωής σας. Δεν είναι μόνο το ότι οι εκτυπώσεις είναι φανταστικές όταν τις κοιτάτε, αλλά και ότι κάθε μία από αυτές κουβαλά μια ιστορία, μια μνήμη, μια ξεχωριστή στιγμή της κοινής σας ιστορίας.


Όποιο και αν είναι το στυλ διακόσμησης του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας, να είστε σίγουροι πως υπάρχει το κατάλληλο προϊόν για εσάς! Μπορείτε να επιλέξετε να αποτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε DIBOND®, Canvas,  Matrix Wall, Metal Print, Acrylic Print.  Το μεράκι και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της Colordrop (αδελφής εταιρίας της Albumake, του κορυφαίου κατασκευαστή album στην Ελλάδα), εγγυώνται για το αποτέλεσμα. 


Το DIBOND® είναι το πρώτο σύνθετο φύλλο αλουμινίου στον κόσμο, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για επιτοίχιες προβολές. Είναι ελαφρύ, με πάχος μόλις 3mm, κάτι που το καθιστά εξαιρετικά σταθερό και άκαμπτο. Είναι ιδανικό για την αποτύπωση και προβολή φωτογραφιών Fine ART.


Colordrop Canvas είναι ένας βαριάς μορφής καμβάς, κατασκευασμένος από καθαρό βαμβάκι, με άγρια επιφάνεια. Λόγω της φυσικής του προέλευσης, δεν περιέχει λαμπρυντικά. Αυτό, σε συνδυασμό με την UV/ inkjet τεχνολογία, παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα εκτύπωσης, με εκθαμβωτική αναπαραγωγή χρώματος και λεπτομέρειας, βαθιά μαύρα και έντονες αντιθέσεις.


O Smooth Art Canvas είναι ένας καμβάς inkjet με επίστρωση ματ, κατασκευασμένος με μικτό ύφασμα, από πολυεστέρα και βαμβάκι. H ελαφριά εκρού απόχρωση της βάσης δεν περιέχει κανένα οπτικό brightener και διαθέτει μια ομαλή, ομοιόμορφη υφή. Η επίστρωσή του προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα εκτύπωσης. Τα χρώματα είναι μοναδικά ζωντανά, το βάθος του μαύρου ξεχωρίζει και οι λεπτομέρειες αναπαράγονται τέλεια.


Το Matrix Wall είναι μια εντυπωσιακή απεικόνιση της φωτογραφίας σας απλωμένη σε δεκάδες κομμάτια. Με την τεχνολογία πολλαπλών φύλλων Matrix, μπορείτε να χωρίσετε την εικόνα σε πολλαπλά κομμάτια για να εξασφαλίσετε μια ξεχωριστή εντύπωση.  Η ομάδα της Colordrop παρέχει μια εντυπωσιακή συλλογή από σχέδια, ενώ η τεχνολογία της σας επιτρέπει, αν το επιθυμείτε, να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο!


Το Metal Print μπορεί να γίνει η καρδιά κάθε γραφείου, σπιτιού, ρεσεψιόν και χώρου αναμονής. Προβάλει τις εικόνες σας με έναν μοναδικό τρόπο, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλες μεθόδους εκτύπωσης. Κι αυτό, γιατί έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της μοντέρνας διακόσμησης. Δεν έχει να κάνει με το θέμα: από την πιο vibrant εικόνα μέχρι την πιο ρετρό, η αίσθηση που δίνει σε ένα σαλόνι ή ένα γραφείο ή ακόμη και σε έναν χώρο υποδοχής, είναι απλά καθηλωτική. Αποτελείται από φύλλα αλουμινίου εμποτισμένα με ειδική επίστρωση που προσφέρουν, εκτός από μοναδική οπτική εμπειρία, ανθεκτικότητα στο νερό, στη σκόνη και τις γρατζουνιές. Τα πανέμορφα φινιρίσματα στην περίμετρο της κατασκευής δημιουργούνται με την τεχνολογία CNC κοπτικού που σε συνδυασμό με μια προηγμένη διαδικασία θερμομεταφοράς επιτρέπει την αναπαραγωγή πλούσιων και έντονων χρωμάτων. Ζωντάνια, ευκρίνεια, λάμψη, από ένα σύστημα προβολής που έχει πάχος μόνο 1,1mm.


Το κυριότερο χαρακτηριστικό του Acrylic Print είναι η αλληλεπίδραση του με το φως, κάτι που του χαρίζει ένα ιδιαίτερο και αστραφτερό γυάλισμα, καθηλώνοντας με την απόδοση του βάθους χρώματος. Η τεχνική γυαλίσματος στην περίμετρο ξεγελάει με ένα τρισδιάστατο εφέ που εντυπωσιάζει κάθε θεατή. Με την εκτύπωση Inkjet 2440 dpi και την ειδική gloss επίστρωση, ξεπερνάει οποιαδήποτε άλλη εκτύπωση στον κόσμο. Εφαρμόζεται ειδική διάφανη μεμβράνη, απαλλαγμένη από φυσσαλίδες στο πίσω μέρος ενός ακρυλικού φύλλου και αυτό δίνει στην εικόνα σας ένα πλουσιότερο, βαθύτερο από το γυαλί αποτέλεσμα.

   


 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
 • Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In