Η Φιλοσοφία μας

Untitled photo

Γνωρίζουμε ότι η διοργάνωση ενός γάμου απαιτεί σχεδιασμό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και το ζευγάρι καλείται να αποφασίσει, μεταξύ πολλών επιλογών, για ένα πλήθος διαφορετικών πραγμάτων… την ημέρα του γάμου είστε τόσο αγχωμένοι για το αποτέλεσμα, που σίγουρα δεν έχετε το χρόνο να την απολαύσετε όσο θα θέλατε. Δεν θέλουμε να ανησυχείτε και για τη φωτογραφία: να ξέρετε ότι, στο τέλος της ημέρας, θα έχουμε αποτυπώσει τα πάντα, από την προετοιμασία σας έως τον τελευταίο χορό, το τελευταίο περιστατικό στην αίθουσα δεξίωσης: με τους φακούς μας αιχμαλωτίζουμε τις στιγμές του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας δημιουργώντας μια εικονογραφημένη ιστορία που θα σας θυμίζει τα συναισθήματα αυτής της ημέρας για πάντα.


Η φωτογράφισή σας δεν χρειάζεται να είναι μόνο μια ατελείωτη σειρά από πόζες και στημένα κάδρα… δεν θα ήταν υπέροχο να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά γνωρίζοντας ότι κάποιος είναι κοντά σας για να αποτυπώσει τα όσα ζείτε; Η φωτογράφιση μαζί μας δεν είναι απλά ένα διάλειμμα ανάμεσα στις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας σας – η ίδια η φωτογράφιση είναι μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της.


Υπάρχουν φωτογράφοι μυστηρίων που ασπάζονται τη σχολή του posing: επικεντρώνονται στα πορτραίτα, στις στημένες φωτογραφίες, ακολουθούν το πρωτόκολλο και είναι εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν. Είναι σίγουρα οι φωτογραφίες που κάθε ζευγάρι θα ζητήσει να βάλει στο album του μυστηρίου…


Υπάρχουν άλλοι που πρεσβεύουν το στυλ του photojournalism: η κεντρική ιδέα εδώ είναι να καταφέρεις να πιάσεις στιγμές και συναισθήματα που, στο τέλος της ημέρας, συνθέτουν και αφηγούνται την ιστορία του γάμου και της βάφτισης – πραγματικά χαμόγελα, πραγματικά δάκρυα… αληθινή συγκίνηση. Κάνουμε και τα δύο το ίδιο καλά γιατί φροντίζουμε να προσαρμοσθούμε στον τύπο και το χαρακτήρα κάθε ζευγαριού… ξέρουμε να καθοδηγήσουμε το ζευγάρι και τους συγγενείς έτσι ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους… ξέρουμε επίσης να περνάμε απαρατήρητοι και να αποτυπώνουμε τις μικρές αλλά σημαντικές στιγμές που περνάν από δίπλα σας και χάνονται…


Γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα ζευγάρια δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία επαγγελματικής φωτογράφισης και προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό τους σε συνθήκες έντονου άγχους. Μέσα από τη διαδικασία των πολλαπλών συναντήσεων, από το πρώτο ραντεβού της γνωριμίας μέχρι την ημέρα που κανονίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, γινόμαστε φίλοι και μπορούμε να καθοδηγούμε όταν χρειάζεται χωρίς να προσθέτουμε επιπλέον πίεση στη νύφη και το γαμπρό.


Έχουμε τον εξοπλισμό, τη γνώση και την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε πρόκληση, σε κάθε στιγμή της ιδιαίτερης ημέρας σας. Αλλά, προσέξτε: δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε δύο πράγματα: το χρόνο και τα συναισθήματα.


Μπορούμε όμως να φτιάξουμε το άφθαρτο κουτί των αναμνήσεων, να το γεμίσουμε με χρώματα και φως που θα γίνονται εικόνες ζωηρές και ανεξίτηλες κάθε φορά που το ανοίγετε.


Μετά από πολλά χρόνια, αυτό που θα θέλετε να θυμάστε από το γάμο των ονείρων σας ή τη βάφτιση των παιδιών σας είναι σίγουρα τα συναισθήματα και όχι τα χρήματα που δαπανήσατε για αυτόν… Οι φωτογραφίες μας θα είναι πάντα εκεί για να σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, να ζωντανεύουν τις στιγμές, να αναδεύουν συναισθήματα...

Powered by SmugMug Owner Log In